Florida — Toronto 2:5

Florida hockeyspillere savnet muligheten til å bli selvstendig for Atlantic Division når i tirsdagens duell NHL tapte hjemme mot Toronto, det siste laget i Eastern Conference, 2: femte Panterům selv mistet punkt for assistanse av Jaromir Jagr. Målvakt Petr mrazek nederlag i Detroit fra Montreal 3: 4 bød portene allerede i tolvte minutt av kampen med ett mål bak. En fluke Dallas bidro til å vinne 5: 2 over tjueto Nashville Radek Faksa, der målet ble assistert av Alex Hemský.

 

Florida betalte prisen for sin oppførsel, han innkasserte tre ganger shorthanded. Åpningen mål fra Grabner hull, men fikk selv med sin egen maktspill. I den andre perioden, men Jagr eier halv basert rask handling, etter som Huberdeau utjevnes.

Men da han Kladno veteran gikk til utvisningsboksen for hooking og Toronto i løpet av en power play etter přistrčení pluss kule fra Milan Michalek til skórujícímu Kadrimu på kanten av bretten betsson bonus – norge-bet.com fikk tilbake i ledelsen.

Og da det hele gikk nedoverbakke med Florida. Kadri utnyttet i den andre perioden annen maktspill, da samme spiller på slutten av spillet forseglet seieren selv eier et hat-trick  i tomt mål mens Florida hadde innløses i igjen svekke, men klarte likevel å trekke gjennom teoretisk håp McKegga mål.

«De bare spilt bedre. Vi må sette sammen igjen, det er alltid den neste kampen. Det er ikke som om vi ble slått ut, som når du spiller playoff. Vi må legge det bak deg og tenke utover neste kamp, ​​»Jagr fengende.

Alene duell endte med en negativ saldo på -1. I tillegg, på grunn av en fotskade kom Trochecka lagkamerat Vincent, som er med ham med 25 treff beste målscorer. «For lenge han er vår beste spiller. Jeg håper at det kan overraske noen. Deres Lines (Trocheck-Jokinen-Reilly Smith) spilte bra, «angret betsafe bonus – bet-norge.com tsjekkisk legende.

Mrázek igjen nedochytal
Mye verre i kveld, men i en annen kamp erfaren keeper Petr Mrázek. Etter fest oder til sine forestillinger og prognoser om angrepet på Vezinovu trofé for ham å komme dystre tider. For andre gang på rad ble han byttet ut i de to siste kampene så nedochytal allerede det femte spillet.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s