Sellaisten vaihtoehtoisten moottorin F1 ei mennyt läpi

Ja kansainvälisen autoliiton (FIA) ja Formula 1 pomo Bernie Ecclestone epäonnistui ehdotus ottaa käyttöön ns vaihtoehto moottorit, jonka päätavoitteena tulisi olla kustannussäästöjä. F1 komissiota löytää tarvittavat kahden kolmasosan enemmistöllä.

Ecclestone ja FIA puheenjohtaja Jean Todt oli tarkoitus ottaa käyttöön uusi tuote kausi 2017 nykyinen moottorivalmistajat F1 (Mercedes, Ferrari, Renault ja Honda) oli enemmän tilaa ja Betsson enemmän viime aikoina, koska FIA ilmoitti myös ja tarjouksen. Ilmeisesti ilmaissut kiinnostuksensa neljä yritystä kuten Ilmor, AER ja Mecachrome.

Vaihtoehtoinen propulsioyksiköt tulisi halvemmaksi kuin nykyinen hybridi turboahdettujen moottoreiden, joiden hinta, mukaan virasto SID on noin 16 miljoonaa euroa. Niiden vuonna 2014 on merkittävästi Betsson huonontunut taloudellinen tilanne pienryhmissä.

Mukaan FIA mutta nykyinen moottorivalmistajat lupasi keksiä betsson bonus suomi omia ratkaisujaan. Tuloksena pitäisi olla tae tarjonnan moottoreiden yksittäisissä karsinoissa asiakkaina ja vähentää kustannuksia, mutta myös yksinkertaistaa tekniset tiedot ja äänenparannusominaisuuksien, joka on vuodesta 2014 on hidastunut. Ehdotus on jätettävä 15. tammikuuta.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s