Representerer møtt før søndagens kamp mot Island

FUTBAL-21: Slovensko - HolandskoTsjekkiske representanter møttes i morgen til fjorårets spill, som vil være søndag duell kvalifisering til EM med Island i Pilsen. Etter mandagens tvungen endringer i valg grunn av skader trener Pavel Vrba på et møte i Praha rapporterte komplett třiadvacítka spillere, og de er alle i god helse.

Treneren hadde på mandag i stedet for skadde forsvarer David Limberského, midtbanespiller Luke Váchy en tredje keeper David Bičík tillegg kaller Filip Novak og Martin Pospisil fra Jablonec og Mlada Boleslav keeper Ales Hruska. Třiadvacítku nominerte deretter senere lagt ennå Pilsen Milan Petržela.

Spesielt med tap Limberského Vacha er å representere viktig fordi begge spillerne fikk alle tre foregående kampene i europeisk kvalifisering i grunnleggende konfigurasjon og bidro til et heleid punkt balanse.

«Selvfølgelig begge var i disse kampene til viktige og verdifulle spillere. Gjerne komplisere vi situasjonen, når du faller ut venstre back og defensiv midtbanespiller, den traff defensive,» sa han til reportere Vrba. «Men på den annen side, det er andre spillere som har kvalitet og venter på en mulighet, fordi de ikke har fått så mye plass. Jeg tror at skadde spillere kan fullt ut erstatte et team kan håndtere det,» la han til.

Informasjon om de skadde spillerne hatt siden søndag. «Jeg kommunisert med dem på søndag, og jeg trodde fortsatt at testene slår ut bedre. Dessverre, både syk og skadde spillere. Helt siden søndag har vi å forberede og interaksjon med noen av spillerne, som berørte de ekstra nominasjoner,» sa Vrba . more: Unibet — http://uni-no.com

I de følgende dagene vil være basert treningsøkter for å bestemme hvem som Limberského og kjøre-opp for å erstatte sine posisjoner. «Treninger viser mye. Vi ønsker å praktisere visse ting og se hvordan den vil håndtere spillerne. Vi vil prøve å finne en best mulig løsning, i henhold til vår beste trening bord,» sier Vrba.

Hans kostnader har fått i kvalifiseringen fulle nummer ni poeng hjemme da de slo Nederland og deretter vant i Tyrkia og Kasakhstan. Med Island vil være en direkte duell for første plass i tabellen, fordi nordlendingene er ikke perfekt, og også på grunn av bedre score bly gruppe.

Representanter ha ettermiddag program første treningen på Strahov. I Praha vil være forberedt til fredag, med Island kampen spilles i Pilsen på søndag kveld. «Opplæring vil være mye mer fokusert på hvordan man spiller Island, som har en organisasjon. Vi fokuserer på hva vi var i stand til å presse gjennom sine to blokker som har veldig sterk,» sa Vrba.

«Vi vil vise spillerne hvordan de skal lykkes med Tyrkia, Island, Nederland og Latvia. Om kort tid vil vi komme tilbake til vår dvojutkání også med Tyrkia og Kasakhstan. Vi har mye på agendaen,» la han til.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s