Halilhodžić er ikke Schödl s president, og dermed forlate Trabzonspor

25Mye kort var den andre handlingen Vahida Halilhodžiće Trabzonspor ved roret. 62-åringen trener til klubben ledet for engasjement med den algeriske landslaget og overskuddet han mislyktes første kvartal ligaen sesongen, dårlige resultater, men etter hans mening, var ikke grunn til å gå …
Trabzonspor funnet i åtte seriekamper i henhold Halilhodžićem Selv om bare én vinner, på samme tid, men vant bare en Unibet gang, andre seier, takket være som flyttet han til den tiende posisjon på tabellen, lagt i helgen mot Konyaspor. Bedre å ha sin posisjon i gruppespillet i Europa League med sju poeng og er nummer to med tre poeng og en bedre plukker for det gode i tredje Lokeren.
Halilhodžić i det siste ført Lille, Rennes og PSG og siste år ble brukt på den algeriske landslaget, med hvem på årets MS flyttet fra en brønn i runde irritere Tyskland. I Trabzonspor hadde brukt 2005/2006 sesongen og hans andre tiltak ble gjennomført i forrige uke etter uavgjort 1: 1 i Lokeren. Mediene har tidligere rapportert om Unibet bonus dårlig stemning i kabinen og forholdet mellom trener og spillere.
«Trabzon var en feil. Min forlate har ingenting å gjøre med resultatene, vinne to eller tre kamper mer, ville vi være blant de tre første. Min visjon var ikke enig med presidentens. Sammen har vi planlagt et prosjekt for å skape et vinnerlag. Dette, selvfølgelig trenger du en spiller I denne sammenheng er uenige vi, så jeg dro, «forklarte hans avgang bosnisk trener.
Holde Trabzonspor altfor bortkastet til spørsmålet om en ny rormann og teamet tok Ersun Yanal. Han har Unibet tidligere ledet Fenerbahçe og den tyrkiske landslaget.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s