Luis Suárez gråt

Luis Suárez gråt og gjemte ansiktet bak hans team skjorte. Steven Gerrard frarådet bort et kamera som jaget tårer.
Så det så ut som forrige sesong da Liverpool droppet en 3-0 ledelse og mistet seriegull. I går kveld, var det Manchester Citys heldig å se sine gylne drømmer begravd på Selhurst Park.
For By spillere må ha følt tapet brutalt urettferdig. De regjerende mesterne hadde over 70 prosent ballbesittelse, men likevel tapte 2-1. 645@70 (6)
De var inches fra å ta ledelsen da Sergio Aguero traff stolpen.
De skulle ha hatt straffe da Glenn Murray stoppet et skudd med hånden i straffefeltet.
Og når Murray ångvältade i 1-0 By spillere hadde allerede rukket å hyle etter tre offside avgjørelse. De fikk ingenting. Målscorer Murray hadde inntil da bare klart å finne den rette 19 prosent av hans pasninger. Det var By spiller som var mer enn 90 prosent.
***
Men de regjerende mesterne spilte for kjedelig og treg når Crystal Palace parkert buss. Og da Jason Puncheon begynte den andre halvparten med den vakkert skru inn et frispark fra 18 meter hadde Manuel Pellegrini får motvapen.
Spørsmålet er om Sheikh Mansour tillater Pellegrini fortsette en sesong. Nå kjemper han milliard-bygningen er ikke lenger på gull. Nå er de fire, har tapt syv av de siste 14 kamper og måtte konsentrere seg om kampen om å være best i byen, heller enn de beste i Premier League.
Når de gjør den korte turen til Old Trafford neste søndag det igjen som Manchester nummer to. Manchester United er på tredjeplass i serien, ett poeng foran byen nå. Hvem ville trodd det da Louis van Gaal nye bygningen ble mest tapt i løpet av sesongen. Som derby det kan være. Gjett om den røde delen av Manchester ville gjøre noe for å forverre den Citys situasjon.
***
Byen er allerede avhørt behovet for kostbare mislykkede signeringer og en aldrende tropp. Kritikken vil bare bli sterkere i de kommende dagene før lokaloppgjør.
Roberto Mancini fikk sparken fordi han ikke lyktes i Europa.Jag ville ikke bli overrasket om Pellegrini ofret i sommer som straff for altfor svak liga finish.
Livet ser mer lysere for Alan Pardew. Newcastle fans krevde at Pardew fikk sparken og klubben la ham i midten av sesongen, gå til nedrykk truet Crystal Palace. Nå Alan Pardew har tatt 22 poeng av 33 mulige siden han flyttet tilbake til London og en klubb som tillater ham å være ansvarlig for signeringer. Palace har også gått utover Newcastle i tabellen. Svak upprättele for Pardew …
Som feiret den mest Crystal Palace seier? Jeg vil gjette på Jose Mourinho. Chelsea-manager er nå svært nær å få løft Premier League trofeet.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s